onsdag 10 november 2010

Jag kan bara hålla med!!!

Jag tittade på DEBATT i kväll när jag jobbade,, och jag blir rädd måste jag säga, Undrar inte på att det ser ut som det gör runt en del ungdomar, måste oxå säga att detta var inte ungdomarna själva som skapade utan ganska i mitt tycke "korkade" föräldrar tyvärr. Försök ändra på det när barnen växt upp om du kan, klaga sen aldrig på att dina ungdomar inte klarar av ansvar, jobb, och att motgångar/nej i livet blir dom oöverstigligt, Tyck sedan som gräddan på moset synd om dom, det blir liksom bäddat för att bli deprimerad/sjuk. Så här kommer en kopierad artikel som jag vill dela plus några kommentarer av flera hundra...Tänk efter före!! Kära föräldrar det är du som är vägvisaren glöm inte det.. Ungdomarna i ”Ung & bortskämd” får allt de vill av sina föräldrar.

”Det har inget med kärlek att göra”, ryter fembarnsmamman Katerina Janouch på sin blogg.

I SVT:s nya serie ”Ung & bortskämd” får vi följa tio unga vuxna som aldrig lyft ett finger för att hjälpa till hemma. Tvärtom – de blir uppassade av sina föräldrar, vars pengar de också spenderar på kläder och nöjen.

”Sjukligt”
Fembarnsmamman och författaren Katerina Janouch skräder inte orden när det gäller tv-programmet. På sin blogg går hon hårt åt de bortskämda barnens föräldrar.

”Dysfunktionellt och sjukligt är det, vad dessa föräldrar utsätter sina barn för”, skriver Janouch. ”Vad de egentligen håller på med är att ge näring åt egna egon. Inte är de snälla mot sina barn. Nej, de är mycket, mycket elaka”.

Växande problem
Fembarnsmamman efterlyser en föräldraakut eftersom hon befarar att de medverkande i ”Ung & bortskämd” är en del av ett växande samhällsproblem.


Detta sjuka program, man blir ju vansinnig av att se dessa snorungar, men det är ju inte deras fel. Det är deras järndöda föräldrar som gjort dom sådana. Idag 21:51

En förälders uppgift är att fostra sina barn så de blir ansvarstagande, självförsörjande individer. Om du inte tror dig om att klara av det, skaffa hund!Idag 17:52.................................................Dessa stackars barn blir mer eller mindre idioter när de skall ut i verkligheten. Antingen blir de gapiga och odrägliga eller så blir de totalt passiva och hjälplösa.Idag 14:18

1 kommentar:

  1. Anonym10/11/10

    Vad kan man säga??Barn som inte lär sig ta ansvar som liten kan ju heller inte göra det när dom blir vuxna..det behövs fler föräldrar som kan slå näven i bordet o säga hit men inte längre..stopp!!Undrar hur vi lärde oss Weronica ;)) kraaaam Mita..Love you <3

    SvaraRadera