onsdag 29 augusti 2012

Sexualundervisning...

Det kan man inte tro, att det även på min tid fanns sexualundervisning i skolan men det gjorde det,,,, det var jag som höll i den!!! hehe Vår lärare han var märklig, han svettades mycket drog den långa luggen över flinten och försvann när vi skulle ha det, så "jag" hoppade in och tog över. Det var den enda gången jag ens fick va med på hans lektioner annars brukade jag få eget rum vid sidan om lektions-salen, undra varför? Min mamma var på den tiden orolig för att jag inte skötte skolan, men det kan jag säga att på denna lektionen var jag med, jämnt.. Där ser du mamma du hade ett engagerat barn i skolan. Va stolt!! Vi hade en projektor med ljud, fast ljudet det stängde jag av sen spolade jag fram filmen till dom viktiga sakerna och det var väldigt populärt kan jag säga.. Jag fick faktiskt betyg i det ämnet, å det var väl det enda oxå, bättre än inget i alla fall. Det jag vill säga med den undervisningen var att jag till slut fick sex barn,, vet inte om jag missade något där, jag tror alla i min klass fick många barn, men som alla vet så är barn en gåva och jag borde ha lite procent på min upplysning från mina gamla klasskamrater som senare i livet fick ha mycket skoj. ;) Däremot så när det gäller upplysning till mina egna barn,,, så blir det "nada" brukar hänvisa dom till ungdomsmottagningen det är ju deras jobb och det ska man inte ta ifrån dom tycker jag! När jag har fått frågan och hänvisningen till ungdomsmott inte duger brukar jag hänvisa till mormor, ring henne hon är äldre och vet MYCKET mer än jag, brukar jag säga,, det är nu minen från mina barn ser riktigt frågande och väldigt undrande ut måste jag säga, men om dom visste att någon fåne (dum lärare) en gång i tiden skulle förklara för mig hur det funkar med blommor o bin och tog fram en "Barbie-docka"!!!!!! Så skulle dom förstå varför jag inte talar om sådant!! Dom skulle även förstå varför "BARBIE" har varit bojkottad i våran familj,,, Jag har sedan dess varit medlem i "vivägra barbie" Om någon nu undrar varför det finns "familjen annorlunda" i världen, Så är svaret BARBIE!!! Det är hennes fel alltihop. Jävla skitdocka det där..

tisdag 28 augusti 2012

Mannen "Guds gåva till kvinnan!!??"

Tänkte på en sak, särskilt nu när jag har tid till det och går hemma och är riktigt förkyld. Det är det att vissa män uppträder inte bara i flock dom tror verkligen dom är guds gåva till kvinnan. Nu är det ju så att vi kvinnor (i alla fall en del!) vet bättre. Vi skulle allvarligt talat klara oss rätt bra utan emellanåt. Ibland undrar jag??? Särskilt när man ser en del olika raser på puben eller något annat hippt ställe, är det då det här som kallas män!!?? En del av dom har ju säkert jobbat som kontorister tror jag, för dom har glömt linjalen i byxfickan ,, Uurk!! En del har krympt sina byxor så dom kryper in, hualigen! Vissa andra står och håller i sig i bardisken för att inte trilla omkull! Sen finns dom som dreglar och klär av kvinnor med blicken, fy fan,, det är då man kan tro att man går runt i kejsarens nya kläder och börjar snegla ner på sig själv för att verkligen kolla så kläderna man satte på sig innan utgång sitter där dom ska, sen dom där som himlar med ögonen öhhhh rätt va det är så himlar dom i kors och håller på att ramla omkull hehe. Sen trillar TRAVOLTA in på dansbanan då vill det fan i mig till och springa fort därifrån annars kan det sluta med att du får en smäll när Don Juan svänger sina lurviga.. Jajja! Hur som helst så finns det tyvärr damer som faller för de olika exemplaren, men nu kommer en liten förklaring om varför en del män ser sig som guds gåva till kvinnan! Efter att Gud hade skapat Adam och Eva sa han: "Jag har två gåvor kvar att ge er, en gåva var. Det är konsten att stå upp och kissa och så är det..." "Den vill jag ha! Den vill jag ha!" avbröt Adam. Eva nickade och Adam fick gåvan. Adam tjoade och skrek av lycka, sprang runt i Edens lustgård, kissade upp och ner på träden och på varenda buske. Gud och Eva betraktade förundrat den glade mannen och efter en stund frågade Eva försiktigt: "Gud? Vad är min gåva?" Gud svarade: "En hjärna Eva, en hjärna" Så jag tror att om vi behöver något så är det en liten smidig man i byrålådan, som endast gör lite väsen av sig när du själv vill, en med andra ord "handyman" hehe

måndag 27 augusti 2012

Maskinskrivning!

Jag gick skrivmaskins-kurs i skolan så nu vet ni det! Men nu när jag sitter och tittar på yngsta dottern när hon skriver på datorn så undrar jag vilken kurs hon gick??? Fingrarna går som trumpinnar över tangenterna medans ögonen stirrar rakt fram på skärmen, det är nu jag måste slänga mig över henne och kolla om hon skriver rätt eller inte,, det är nu hon blir förbannad och undrar vad jag sysslar med. Jag vill bara kolla säger jag om du vet vad du skriver egentligen eller om det bara kommer en hop med bokstäver överallt i en salig röra!? Alltså, jag minns att på min tid var man tvungen att ha ett skydd för tangenterna för att lära sig var dom satt,, men min fröken va döförbannad över att jag snett lutandes satt på stolen med huvudet under skyddet och pekfingret i högsta hugg, hon undrade om jag hade skolios i ryggen, å det hade jag på just den lektionen hur fan skulle jag annars kunna utföra min text, jag såg ju inte bokstäverna,, Idag har jag inget skydd längre som hindrar mig från att se, men jag kör pekfingervalsen nu med och när kvällen kommer och jag inte ser var bokstäverna är så måste jag dra i datorskärmen för att få ljus, den går upp och ner upp och ner så nu har han nästan lossnat, jävla skit-kvalitet på det locket. Unga damen undrar vad jag sysslar med? Hemligheter säger hon!! Näää säger jag, behöver se var jag ska trycka någonstans förstår du!!?? GAP-SKRATT!! Du är fan i mig värdelös mamma, sa inte du att du skrivit maskin i din skola? Hahahahahahahah,,, Medans jag ser lite frågande ut så undrar jag lite så där bara om hon vet vad Table rosa betyder,(latin) nä säger hon skulle jag det? Tycker jag du skulle blir mitt svar, det vet alla som gått i skolan men du kanske va sjuk på den lektionen säger jag lite belåtet... Allt för prata bort hennes taskiga kommentarer om min maskinskrivning... Jag kör pekfingret medans hon kör trumpinnar, å så får det va..