söndag 27 maj 2012

Bikini eller burka!??

Så kom ju sommaren till slut, och med den kommer sol, bad och annat kul...som att ta på sig "Bikini" inte en jävla gång ler man när tiden är inne att byta om,,, till lättare klädsel det är nu man inser att man har en riktigt stor käft där allt och inget åker ner och det i sin tur innebär att längre ner på kroppen så kommer straffet,,, valk, valk, valk,,,, Jag har baddräkt med, men va hjälper det då?? Bara att ta på sig det åla-skinnet gör att "valk, valk" hamnar både här och mest där!!!!!! Nu har jag tröttnat på hon som har "dålig karaktär som mellan-namn" och har bestämt mig för att kvinnorna som bär burka kan inte ha fel,,,, Inga synliga valkar, ingen "bad hair-day" inga kostnader för PRIMER och annat skit..behöver inte raka benen eller bikini-linjen som det så vackert heter. Nu har jag konverterat till BURKA,-klädsel... Så nu syns jag inte heller, ha en skön sommar hörrni!!!

söndag 20 maj 2012

Rock`n roll!!??

Har ju då tillbringat ett par dagar med mitt barnbarn och det kan ge perspektiv på livet vill jag säga. En av dagarna hon var här så jobbade jag hela dagen, medans hon fick tillbringa tiden med sin moster och hennes kompis, dom skulle göra stan ihop va det tänkt och så blev det. Just denna dag så var det lite tjosan i stan med uppträde osv, Dom hade tydligen fastnat vid något uppträdande där dom spelade rock`n roll och dom som sjöng var målade i ansiktet, får ju en gammal mormor att tänka på KIZZ!! Dagen efter så satt vi i bilen barnbarnet och jag det är då hon säger: "Mormor" vi tittade på jättecoola killar igår,,, sååå coola va dom! Mormor! Dom spelade Rock`n roll,,,,, sen kom frågan: "Vet du vad det är???" Vet du vad det är? Jag svarar: ja Nellie det vet jag,,, VA?? Vet du?? Undrade hon, vet du vad COOLA killar är?? Vet du vad ROCK`N ROLL ääär?? hon lät väldigt förvånad medans jag kände mig ungefär som om hon trodde att hennes mormor var född på istiden!! Det va nu mitt uppvaknande kom på riktigt,,, jag är inte 27,, jag verkar vara född på mammutarnas tid enligt ett 5-årigt barnbarn. :) Hon skulle veta den lilla juvelen,,,, att denna häringa mormodern vet mycket väl vad Rock`n roll och coola killar är,,, men det får bli en annan berättelse, man vill ju bespara sina barn och barnbarn en kalldusch,, Toodilooo. :)

tisdag 1 maj 2012

Ett femte under..

Då kom han till slut, Han som blev mitt femte barnbarn än så länge, han som ser till att jag kan kalla mig farmor nu för första gången, mormor har jag ju varit i några år redan. Det märkliga är att för varje liten ny själ som föds så är det lika fantastiskt var gång, det är lika jäkla jobbigt att föda barn hemma eller va säger du mormor Pia-pia!!?? Jag och mormor Pia har nu genomgått en förlossning på hemmaplan, och det tar på krafterna. Vi var helt slut innan allt var över, vi hade under tiden haft en liten hjärtinfarkt, liten hjärnblödning och väldiga smärtsamma symptom fast vi andades eller kanske mer hyperventilerade, tror vi nästan svimmade ett par gånger där emellan, åh rätt va det va så var vi super-speedade det va då vi inte hörde vad den andre sa i telefonen.. Å så denna väntan!!! Kan ta knäcken av gamla människor, herregud säger jag bara,, hur vore det om dom kunde skynda på lite tänkte man just då! Ja ja till slut gjorde den lille killen entre!!! TJOOHOOOO!!! Men då kommer nästa svårighet,,, jag och mormor Pia-pia kan inte somna medans morfar Mats tydligen gör som dom flesta män,,, släpper allt och somnar gott va jag förstod, typiskt män!!! Vi kvinnor måste ju helt enkelt gå igenom allt IGEN! i tanken då och därmed va den nattsömnen förbi... Men va är en bal på slottet??? Jag har blivit farmor,,Lotta har blivit bonus-farmor Ulf farfar, Pia-pia o Mats har blivit mormor o morfar, och det är det enda som betyder något.. Våran bebis är här o det är värt att få våndas lite. :) Välkommen älskade lille kille...