fredag 22 juli 2011

En knut i min mage!!

Då blev det bestämt, unga damen har valt att flytta till sin pappa och hans sambo. Jag tror säkert att det kommer bli bra för henne, det är bara det att jag fick ont i själen och ont i magen, för plötsligt kom allt så nära. Sen har jag ju inte sen 31år tillbaka varit utan barn i min familj, å nu händer det!!! Mycket har förändrats på kort tid i mitt liv just nu, det kommer med stor sannolikhet att ta den tiden det behöver för att lära sig leva på detta sättet,, inget barn hemma,, lägenhet,, nytt jobb,,, ny bostadsort,,, det bästa med det hela är väl att jag fortfarande inte kan räkna, så om någon undrar så, jaa jag är 27 än och det håller jag fast vid för tänk Gud om jag upptäcker att jag faktiskt är 50 då har ju en sak till förändrats,, jag kan plötsligt räkna, och det vill jag verkligen inte. Från skoj till allvar, jag önskar nu älskade unga dam,, att dom broar som du fick av mig nu ska bära dig långt och att du ska få trivas och att allt nytt som du ska möta där du bor ska vara snällt mot dig, sen vet jag att du kommer hem och hälsar på mig ibland, sen har jag ju en racer-opel som jag kan styra ännu om längtan blir för mycket. Va rädd om dig älskade unge och vad som än händer så vet du att jag ALLTID finns här för dig du mitt yngsta barn.... Lycka till unga dam, kram från mamma..

torsdag 21 juli 2011

Ett brev!!! :))))

Käre son.

Ritar ett par rader så du vet att jag ännu lever. Jag skriver detta brev sakta, för jag vet att du inte kan läsa så fort.
Du kommer inte att känna igen huset när du kommer hem för vi har flyttat. Jag kan tyvärr inte ge dig adressen eftersom den förra Bergenfamiljen som bodde här tidigare tog med sig numret till sitt nya hus så de skulle slippa ändra adress. Lite om din far. Han har flyttat till sitt nya jobb. Han har nu mer än 500 personer under sig. Han är vaktmästare på kyrkogården.
Det fanns en tvättmaskin i vårt nya hus då vi flyttade in men den fungerar inte så bra. Förra veckan stoppade jag i din fars finskjortor, drog i snöret och tvättmaskinen började skölja direkt och sedan dess har jag inte sett till dem.
Din syster fick barn i morse. Jag har inte fått reda på om det blev en pojke eller en flicka, så jag vet inte om du är moster eller morbror.
Farbror Olav drunknade i ett Whiskey-fat på Oslos bryggeri för en tid sedan. Några arbetare hoppade i för att rädda honom, men det gick inte. Olav kämpade modigt, han slogs vilt och ville vara kvar. När han kremerades brann han i tre dagar.
Din far drack inte så mycket i julas som han brukade göra. Jag hällde i en burk motorolja i hans ölsejdel och det höll honom igång till nyårsdagen. Jag var hos doktorn i torsdags. Din far var också med. Doktorn satte ett litet rör i munnen på mig och sade till mig att jag absolut inte fick öppna munnen på tjugo minuter. Din far erbjöd sig att köpa röret. Han var villig att betala en hel månadslön.
I går fick vi ett brev från begravningsentrepenören som bad oss att betala sista delen av din mormors begravning, annars hotade han med att gräva upp henne igen.

Hälsningar från din älskade mor.

P.S. Jag skulle ha skickat med en hundralapp, men tyvärr har jag redan klistrat igen kuvertet.

tisdag 19 juli 2011

Förvirrad!!

Då har man stått med näsan upp i en massa flyttkartonger och undrat hur i hela friden man lyckats samla ihop alla dessa tillhörigheter!!?? Trots att mycket är kvarklämmnat i huset så skulle jag nog lätt kunna fylla ett hus till. Ändå tycker jag att jag kastat hur mycket som helst, men så är det, den som spar han har,,,, en massa skit!! Nu har jag kommit i ordning trots allt, problemet är bara det att jag hittar inte i mitt egna nya hem, och inte hittar jag vissa saker som jag hade behövt heller, misstänker att dom ligger i någon kartong i mitt förråd och det förrådet är inte bara ganska fullt, det är överfullt. En ganska ny och ovanlig känsla infinner sig i det nya boeendet,, det är tyst!!! Undra hur det ska kännas efter att jag boat in mig ordentligt? Fick häromdagen ett brev från Svenska kyrkan, Välkommen till din nya församling!!!! VAAA??? Har jag bytt församling med!!?? Här snackar man om att veta vad man gör, men inte en gång har jag ägnat en tanke åt att jag inte bara flyttat, jag har en ny församling med... Ja det är mycket som ska falla på plats har jag förstått, undrar om jag vet var jag bor?? Får väl investera i en sån där GPS så jag hittar hem om jag skulle bli mer vilse i pannkakan än jag redan är. Så om någon ser en tant på villovägar kan ni va snälla att hjälpa henne hem då!!??